top of page

                                                                          Sejet Klub

Alle børn er velkomne – dog forventer vi at børn der endnu ikke er startet i skole medbringer en eller begge forældre til klubaftner og arrangementer.

Klubaften: Vi er i skolens lokaler hvor der er indgang i skolegården. Hver den første onsdag og midterste onsdag i (bortset fra ferierne) kl. 17 - ca. 20
Den første onsdag i måneden - fællesspisning (bortset fra ferierne) – der skal minimum være 15 tilmeldte for at dette gennemføres – pris 30- 35 kr. pr. pers.
Der er hver gang gratis frugt (og kaffe til forældrene)
Der er salg af bland-selv slik for max. 10 kr. pr. barn

Hvem er til stede på klubaftnerne?
Der er i Sejet Klubs bestyrelse 5 voksne som hver har ”vagten” på skift, men der er som regel masser af forældre til stede. På klubaftnerne laver vi forskellige ting som f.eks. boldspil i hallen, kreative ting, tager på ture, fællesspisning, vi arrangerer masser af andre arrangementer som f.eks. Hjarnøtur for hele familien til Hjarnø Camping, fastelavn, tur i svømmehallen, pizzaog filmaften, bålhygge, discofest, aktiviteter for de mindste, halloween, juletræsfest, julefrokost for børn og voksne, hjælper til Middelalderfesten hvor vi tjener penge til klubben.

Fælles for alle aktiviteterne er at de enten er gratis at deltage i eller med en lav deltagerbetaling. Hvad koster det?
Kontingentet for børn koster 150 kr. pr. barn pr. år som betales 1. april hvert år. Find os på facebook; ”Sejet Klub” Her vil alle arrangementer og nyheder blive slået op.

Har du spørgsmål eller gode ideer, så kontakt børneklubbens formand, Stine Hovgaard på: 28454614 eller mail: stinehoeg@live.dk

bottom of page